Parteneri


Liderul de proiect: Universitatea Creştină Partium


Universitatea Creştină Partium este o universitate particulară acreditată, situată în Oradea. Universitatea care funcţionează din 1991 şi-a început activitatea cu trei specializări. În prezent dispune de 12 specializări şi trei programe de masterat, având peste 1000 studenţi.

Această universitate răspunde de implementarea proiectului, de activitatea de management şi monitorizare, de comunicare între parteneri. Asigură spaţiul de realizare a proiectului, şi în parte infrastructura, şi potenţialul uman. Totodată Universitatea Creştină Partium contribuie la realizarea obiectivelor propuse, dispunând de o vastă experienţă profesională. În cadrul proiectului va avea un aport cheie în dezvoltarea programelor de pregătire şi formare.

Managerul de proiect are o bogată experienţă în coordonarea unor proiecte de cercetare-dezvoltare şi cooperare regională.

Evenimente


    În data de 20 octombrie 2011 a avut loc un forum profesional la Oradea în cadrul proiectului  „Colaborare în educarea adulţilor şi a pregătirii profesionale pentru promovarea ocupării persoanelor defavorizate în Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar”   [ Mai mult >> ]
    în data de 17 octombrie 2011 a avut loc la Oradea un workshop cu participarea experților Universității Creștine Partium  și ai Universității Teologice Reformate din Debrecen   [ Mai mult >> ]